X
Sant Jordi 2024
Botó que mostra/amaga menú superior
Esta página en castellano Aquesta pàgina en català
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Escola Sant Jordi, 25 anys educant i mirant el futur
La celebració oficial del 25è aniversari tindrà lloc el 24 de maig
Torreó Escola Sant Jordi

Els records de 25 anys d´història són la millor excusa per mirar el futur amb il·lusió, i per celebrar-ho l´escola ha programat diferents activitats; unes, de caire intern, i altres, obertes a tota la ciutadania, com la festa que es farà el dia 24 a partir de les 11 del matí, que servirà per inaugurar oficialment l´exposició retrospectiva Cronologia dels 25 anys, un recull d´imatges d´ahir, d´avui i de sempre, que ens ajudaran a reviure bocins de la història del CEIP Sant Jordi.

Escola Sant JordiEl CEIP Sant Jordi celebrarà el 24 de maig l´acte oficial del seu 25è aniversari. Un quart de segle que no fa oblidar el projecte educatiu que ha permès formar a molts centeners de nens i nenes, seguint la línia pedagògica d´una escola de qualitat, oberta, respectuosa i arrelada. En aquests 25 anys, els mestres, les famílies i l´Ajuntament s´han implicat directament i han estat fonamentals per al bon funcionament d´un projecte que té com a objectiu educar I formar els infants de la vila.

Va ser el 12 d´octubre de 1962 que es va col·locar la primera pedra de les Escoles Nacionals que es van inaugurar oficialment el 4 d´octubre de 1964. Des d´aleshores, l´escola ha passat per moltes vicissituds, com la que provocà que durant un temps només s´impartís Educació Preescolar. El curs 1982-1983 va començar a recuperar l´EGB i rebé el nom de CEIP Sant Jordi. La nova escola, distribuïda en dos edificis, el nou i l´antic, es va inaugurar el 20 de gener de 1991.

Escola Sant Jordi


Però, al llarg dels anys, la fisonomia de les instal·lacions ha anat variant. Quan es va crear no tenia ni biblioteca, ni menjador, ni poliesportiu; uns dèficits que es van anar pal·liant fins a configurar un edifici que actualment es troba immers en un procés de millora i ampliació que permetrà adaptar-lo a les noves necessitats.


OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 17.05.2008
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^