X
Brigada Jove 2024
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
La sortida al teatre de juny, al Romea per veure l´obra “Espectres”
La cita és per a divendres, 20 de juny

imatge de l'obra de teatre Espectres
L´Associació de Gent Gran Els Xurravins us proposa anar al teatre Romea per veure aquesta obra protagonitzada per Emma Vilarasau. La cita és per a divendres 20 de juny, i les localitats, amb bus inclòs, seran a la venda fins al 5 de juny, al preu de 30 euros. Podeu obtenir més informació trucant al 93 791 31 03 (Secretaria de l'associació), de dilluns a divendres, d´11 a 12h.

“Espectres” ens retrata la lluita d´una mare per recuperar el seu fill i esborrar el passat. L´obra, d´Henrik Ibsen, està dirigida per Magda Puyo i protagonitzada per Emma Vilarasau, Jordi Boixaderas, Mingo Ràfols, Queralt Casasayas i Ramon Pujol.

SINOPSI:
Una mare que lluita per recuperar el seu fill; una mare que lluita per esborrar el passat. Tota la seva vida, Elena Alving ha viscut lligada a una moral hipòcrita i caduca. Seguint els consells d´un amic de la família, va fer veure que era feliç amb el seu marit, en un món ple de pluja, ple de núvols. Va apartar el seu fill de casa perquè no heretés res del seu pare, perquè no sabés res de la doble vida que duia l´home que ara ja és mort.

Però Osvald, el seu fill, torna. I ara és quan Elena veu l´oportunitat de deixar explotar, finalment, els seus veritables desigs. Ha arribat l´hora de trencar les lleis i l´ordre d´una vida feta de mentides. Vol ser feliç amb el seu fill. Vol recuperar-lo. Però el passat torna, inevitablement. Els espectres apareixen implacables.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 26.05.2008
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^