Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt

Cercar
Instagram
Youtube
Facebook
Twitter
RSS
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
La propera excursió de la gent gran  serà al Baix Empordà
La cita és per dimecres, 25 de juny
La sortida de Sant Vicenç es farà el proper 25 de juny a les 7.30h des de l´Av. Verge de Montserrat (Consultori Mèdic) en direcció a la Comarca del Baix Empordà, fent una parada per esmorzar (inclòs). Després, el viatge continuarà per fer un recorregut amb autocar, acompanyats per un guia, visitant els pobles de Monells i Pals.En acabar la visita, dinar, i abans de tornar a casa, una estona de temps lleure per passejar per la població de l´Estartit.

El preu de l'excursió, 35 euros pels socis d´Els Xurravins, i 38, pels no socis, inclou trasllats, dinar i visites guiades.

Inscripcions (Places Limitades): Pepita Calopa (93 791 05 62) i Secretaria dels Xurravins (93 791 31 03). Per a més informació, podeu adreçar-vos al Casal de la Gent Gran, ubicat al Centre Cívic, d'11 a 12 del matí.


RUTA

Monell és un dels pobles més bonics de l´Empordà. El més destacat, a banda de les seves cases, d´extraordinària bellesa, és la magnífica plaça porxada que era l´escenari d´un antic i molt important marcat que es celebrava durant l`època  Medieval i fins al segle XVII.

Pals representa un dels conjunts històrics i arquitectònics més importants de Catalunya. Qualsevol racó o element és significatiu: la torre romànica de l´antic castell medieval (s. XI-XII); l´Església de Sant Pere de la qual ja es tenia constància l´any 904; la impressionant muralla, de la qual se´n conserven 4 torres; la Plaça Major, on hi trobem l´arc gòtic de sortida del recinte emmurallat; o el museu- casa de cultura, Ca La Pruna, adequat en una majestuosa casa fortificada dels segles XV-XVI.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 26.05.2008
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^