X
L'ús de mascareta és obligatori
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
La platja de Sant Vicenç rep un any més la Bandera Blava

La Bandera Blava és un guardó i una ecoetiqueta, voluntària i exclusiva, que concedeix anualment l'Associació d'Educació Ambiental i del Consumidor (ADEAC) a platges i ports esportius.

Platja de Sant Vicenç de MontaltUn any més, la platja de Sant Vicenç de Montalt ha tornat ha obtenir el reconeixement internacional de bandera blava, gràcies a la gestió realitzada pel que fa a neteja, seguretat i gestió mediambiental.

Sant Vicenç ha invertit els seus esforços per oferir una platja de qualitat, que compta amb servei de salvament, socorrisme i primers auxilis, accessibilitat per a persones discapacitades, sanitaris adequats, a més d´una excel·lent qualitat de les aigües de bany i de la sorra.

La platja de Sant Vicenç té una zona de bany protegida fins a 200 metres de la platja i compta amb canal nàutic per sortida i entrada d´embarcacions. Pel que fa a la qualitat i higiene, s´ha implantat un servei de neteja diari i s´han instal·lat dutxes, rentapeus, sanitaris i papereres, a més a més d´establir un servei de recollida selectiva també per a les guinguetes.

El pla de platges de Sant Vicenç incideix en la prevenció, mitjançant la senyalització i el balisament dels seus 1,3 quilòmetres de costa, i la seguretat, amb vigilància diària a l´estiu a càrrec de diversos socorristes, embarcacions de salvament, un mòdul d´assistència i diversos punts de vigilància.

{j}

OAC DE L'AJUNTAMENT
Informació relacionada
Publicat el 26.06.2008
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt
^