X
Distintius residents zones blaves i verdes
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Inaugurada a Llavaneres l´exposició itinerant “Les 3 Viles i la RSC”

L´acte inaugural va comptar amb l´assistència dels alcaldes de Caldes d´Estrac,  Joaquim Arnó, i Sant Andreu de Llavaneres, Bernat Graupera, i del Regidor de Cultura i Turisme de Sant Vicenç de Montalt, Amadeu Clofent.
Inauguració exposició Les e Viles i la RSCEl passat divendres, 6 de juny, va tenir lloc a la Biblioteca Municipal de Sant Andreu de Llavaneres la inauguració de l´exposició que clourà el primer cicle d´empresa que Sant Vicenç, Caldes i Llavaneres han impulsat per tal de donar facilitats i nous punts de vista als empresaris i emprenedors de Les 3 Viles.

En uns temps d'incertesa per a l'economia a gran escala, és important que des de l'administració local es donin eines que contribueixin a fomentar la iniciativa empresarial i vetllar per la qualitat de vida dels treballadors. I això queda palès amb les sessions que s'han programat dins d´aquest cicle d'empresa.

En aquests dies la mostra, formada per un seguit de plafons amb imatges i textos de les 7 sessions que s´han portat a terme, de febrer a maig, a Les 3 Viles, estarà instal·lada a la Biblioteca Municipal de Llavaneres. Després de Llavaneres, l'exposició viatjarà fins al Centre Cívic El Gorg de Sant Vicenç de Montalt (del 17 al 29 de juny) i finalitzarà a Caldes d'Estrac (de l'1 al 13 de juliol).

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 09.06.2008
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^