www.svmontalt.cat
A causa de les obres de soterrament de la línia elèctrica, que s´estan duent a terme a la Riera del Gorg, entre els dies 11 i 14 d´agost, es produiran afectacions de trànsit al carrer Josep Brunet i a la Riera del Gorg.

En concret, aquesta actuació afectarà els veïns que resideixen al carrer Josep Brunet, a l'alçada del número 1, en el tram corresponent al'encreuament amb la Riera del Gorg, entre els números 1 i 21 bis i 2 i 22, que podran entrar o sortir del garatges amb els seus vehicles en els dos sentits de la marxa, tenint en compte que un d´ells és de sentit prohibit i per tant hauran de prestar la màxima atenció i cura per garantir la seguretat en la circulació. Pel que fa a la resta de trams del carrer Josep Brunet, mentre s´allarguin les obres, s´efectuaran talls alternatius per tal de no interrompre la circulació.

D´altra banda, la Riera del Gorg a l´alçada del carrer Escoles també es veurà directament afectada per aquesta actuació, tot i que l´empresa que està duent a terme les obres intentarà no tallar la circulació i efectuarà talls alternatius.

La Policia Local avisarà amb antelació als veïns del carrer Josep Brunet del tall de circulació que s'allargarà de les 8 del matí i fins a mitja tarda.

Disculpeu les molèsties que les obres us puguin ocasionar.

Publicat el 07.08.2008