Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt

Cercar
Instagram
Youtube
Facebook
Twitter
RSS
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Agenda
Dimecres, 24 de setembre de 2008  -  2/4 de 8 matí
L'Associació Els Xurravins visita Santa Pau

Vila de Santa PauAl setembre, l´Associació de Gent Gran Els Xurravins ens convidar a visitar Santa Pau, on segons sembla “les pedres parlen”. La vila està situada al mateix cor de la Zona Volcànica de La Garrotxa, i un cop allà podreu visitar un interessant recinte històric de característiques marcadament medievals.
La part antiga del municipi es troba delimitada per l´antiga muralla i s´estructura al voltant del Castell i de la Plaça Major, que data dels segles XIII-XV. La plaça porxada, o firal dels bous, és de traçat irregular, compta amb arcades de diferents mides i presenta una marcada personalitat medieval. Tot el recinte fou declarat conjunt històric-artístic.


Sortida de Sant Vicenç en direcció a la comarca del Pla de l´Estany, fent una parada a Banyoles per esmorzar (inclòs). Seguidament i acompanyats per un guia local, sortida cap a Sant Pau on es farà una parada d´una hora i mitja (aproximadament) per conèixer la vila.

Un cop acabada la visita a Santa Pau, el viatge continuarà per la Zona Volcànica de La Garrotxa, Olot, la Vall de Bianya i, tot enfilant la comarca del Ripollès, arribarà fins a Setcases, on es tornarà a fer una parada per dinar. I després de dinar, tornada cap a Sant Vicenç.

Inscripcions: Pepita Calopa (93 791 05 62) i Secretaria dels Xurravins (93 791 31 03). Places limitades

Per a més informació, podeu adreçar-vos al Casal de la Gent Gran, ubicat al Centre Cívic, d'11 a 12 del matí.

Lloc: Sortida: Antic Casal d'Avis (Av. Verge de Montserrat, s/n)
Organitza: Associació de Gent Gran Els Xurravins
Preu: 35€, socis i 38€, no socis
OAC DE L'AJUNTAMENT

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^