Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt

Cercar
Instagram
Youtube
Facebook
Twitter
RSS
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
La sortida al teatre d'octubre, a l'Apolo per veure "Fama - El Musical"
Compra d'entrades fins al 3 d'octubre

Sortida al Teatre per veure Fama El MusicalL´Associació de Gent Gran Els Xurravins us proposa anar al Teatre Apolo per veure un espectacle ideal per a totes les audiències, "Fama - El Musical". La cita és per a divendres 24 d'octubre, i les localitats, amb bus inclòs, seran a la venda fins al 3 d'octubre, al preu de 50 euros. Podeu obtenir més informació trucant al 93 791 31 03 (Secretaria de l'associació), de dilluns a divendres, d´11 a 12h.

L'obra està inspirada en el film i la popular sèrie televisiva dels anys vuitanta. Ambientada en els últims anys de la cèlebre High School for the Performing Arts, al carrer 46 de Nova York, "Fama - El Musical" és una història agredolça però definitiva.

SINOPSI:
Inspirada en un grup variat d'estudiants que es comprometen durant quatre anys a un treball artístic i acadèmic exhaustiu amb candidesa, humor i dedicació. L'espectacle explora els temes als quals s'enfronta molta gent jove d'avui dia: situacions de prejudici, identitat, confiança en si mateixos, cultura, sexualitat, abús de substàncies i perseverança.

Idea original: David da Silva
Guió: José Fernández
Lletres: Jacques Levy
Música: Steve Margoshes
Orquestració: Harold Wheeler & Steve Margoshes
Direcció: Ramon Ribalta
Direcció musical: Oleguer Alguersuari
Coreografia: Coco Comín

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 12.09.2008
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^