Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt

Cercar
Instagram
Youtube
Facebook
Twitter
RSS
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Tot a punt per a la 2a Baixada de Carretons que es farà aquest dissabte

Baixada de carretons de Sant VicençLa Regidoria de Joventut i la Plataforma Pro-Esplai estan organitzant, dins dels actes de la Festa Major d´Hivern, la que serà la 2a Baixada de Carretons de Sant Vicenç. Es tracta d´una baixada que es durà a terme pels costeruts carrers del poble, amb vehicles de construcció pròpia, sense motor i fets amb materials de rebuig o andròmines de qualsevol tipus. El dia triat per fer la baixada és 7 de febrer i les inscripcions es podran fer fins al dia 19 de gener a l´Ajuntament.

Així doncs, deixeu volar la vostra imaginació, entreneu la creativitat i l´habilitat i tot desenvolupant el treball i la diversió en equip animeu-vos a construir un carretó per participar a la baixada.


La Baixada de carretons és oberta a la participació de tothom, individualment o per grups, fins a un màxim de sis persones. S´establiran 3 categories, segons l´edat dels participants: la A, de 6 a 10 anys (hauran d´anar acompanyats del pare/mare o tutor legal); la B, d´11 a 17 anys (hauran de portar l´autorització signada pel pare/mare o tutor legal); i la C, de 18 anys endavant.

Pel que fa als carretons, han de ser de construcció pròpia, no motoritzats i sense pedals. Han de tenir frens, direcció, clàxon, un mínim de 3 rodes i suport per ser remolcats tant pel davant com pel darrera. Per a la construcció de les andròmines no es pot utilitzar la base d´un automòbil i no és permès cap mena de sistema de propulsió. Els participants poden disfressar-se d´acord amb l´invent.


OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 05.02.2009
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^