X
Brigada Jove 2024
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Sant Vicenç aixeca la seva veu per dir NO a la violència de gènere
Acte públic contra la violència de gènere 2008Acte públic contra la violència sexista 2008


Coincidint amb la celebració del Dia internacional per a la lluita contra la violència sexista, una trentena de persones s'han aplegat aquest migdia a les portes de l'Ajuntament per mostrar la seva condemna i rebuig vers la violència de gènere, i alhora retre un homenatge a les dones mortes a causa d´aquesta mena d´actes violents.


L´alcalde, Miquel Àngel Martínez i Camarasa, s'ha adreçat als assistents per posar de manifest la necessitat de commemorar aquesta data any rere any, amb la finalitat que en un futur pròxim no sigui necessari recordar que existeixen persones que no respecten les altres. També ha remarcat que el millor que és pot fer per lluitar contra aquest tipus de violència és, a banda de denunciar-la, prevenir-la, fomentant la coeducació com la forma d´educar en la igualtat entre dones i homes.  L´alcalde ha finalitzat la seva intervenció agraint la tasca de les persones que treballen directament, amb les dones que pateixen maltractaments.

Tot seguit, ha cedit la paraula a la regidora del PSC, Rosalia Oller, que ha estat l´encarregada de llegir el    Manifest 25 de Novembre 2008 subscrit per l'Institut Català de les Dones, les diputacions de Barcelona, Girona, Lleida i Tarragona, l'Associació Catalana de Municipis i Comarques i la Federació de Municipis de Catalunya, i al qual s´hi ha adherit l´Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt. En acabar la lectura del Manifest, els assistents han guardat un minut de silenci per a retre homenatge a les víctimes de la violència masclista.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 25.11.2008
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^