Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt

Cercar
Instagram
Youtube
Facebook
Twitter
RSS
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Els centres educatius de Sant Vicenç li canten al Nadal
A l'escenari del Centre Cívic El Gorg els dies 20, 21 i 22 de desembre
Festivals de NadalEls alumnes de les dues escoles de primària, de l'institut i de l'Escola Municipal de Música L'Oriola de Sant Vicenç celebraran l'arribada del Nadal presentant-nos un regitzell de cançons i poemes al Centre Cívic El Gorg. Els nens i nenes del CEIP Sot del Camp seran els primers en actuar davant els seus pares, mares i altres familiars el dijous, dia 20 al matí.
 
 
Concert de NadalDivendres, dia 21, també al matí agafaran el relleu els escolars del CEIP Sant Jordi que, un cop acabada la seva actuació -a les 12 del migdia-, cediran l'escenari als alumnes de l'institut. 
Per la seva banda, l'Escola Municipal de Música ha triat la tarda del dissabte, dia 21, per oferir el tradicional Concert de Nadal. Així doncs, a partir de les 5 de la tarda podrem gaudir amb les interpretacions musicals i actuacions dels alumnes de L'Oriola.
 
Els respectius festivals nadalencs són els actes central de la programació que els centres educatius de la vila tenen en marxa aquests dies per celebrar el Nadal. Però, des de fa dies, que treballen en la decoració dels centres i en moltes més activitats.
 
OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 16.12.2012
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^