www.svmontalt.cat
Caga TióAcabem de deixar enrere un cap de setmana farcit d'activitats nadalenques i, sense perdre el pas, entrem de ple al Nadal. Un Nadal que arriba més carregat que mai de festa i tradició.

Així, dimecres a mitjanit a l´Església, podreu assistir a la Missa del Gall, i escoltar les cançons de Nadal que interpretarà l´Orfeó Parroquial El Delme. I seguint amb la tradició, dijous a migdia a la plaça del Poble, el Tió de Nadal esperarà, ben farcit de joguines i llaminadures, que la mainada el piqui amb un bastó mullat amb aigua.

Divendres, els amants del futbol, i també aquells que no ho són tant, tenen una cita a les 11 del matí al Camp Municipal de Futbol per veure un partit de superveterans. Superveterans que, de ben segur, recordaran les representacions del “Nativitate Christi” que se celebraren a Sant Vicenç de l´any 1963 al 1967. Ara, quaranta-cinc anys després de la seva estrena, el Centre Cívic El Gorg acollirà la inauguració d´una exposició que ens mostra, a través de les imatges cedides pel Sr. Antoni Buch i Esteban, un bocí de la història d´aquesta obra medieval, adaptada per Esteve Albert i Corp. La cita és a les 12 del migdia. I ja per la tarda, més tradició de la mà de l´Orfeó Parroquial El Delme que, a partir de les 7, interpretarà a l´Església de Sant Vicenç el Concert de Sant Esteve.

Publicat el 21.12.2008