X
Brigada Jove 2024
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Ja us podeu inscriure a la Bibliogimcana Familiar del dia 17
Inscripcions fins al 16 de gener

Imatge Bibliogimcana Familiar 09La Bibliogimcana de La Muntala torna un any més al programa d´actes de la Festa Major de Sant Vicenç. En aquesta ocasió es tracta d´una edició familiar en la qual hi poden participar papes, mames, fills o inclús avis i àvies. L´únic requisit és que al grup hi hagi, com a mínim, un adult. Enguany, la Bibliogimcana tindrà lloc el dissabte, 17 de gener a partir de les 10 de les matí. Les proves, de temàtica santvicentina, es duran a terme a diferents equipaments municipals, com la biblioteca, el pavelló, la ràdio i les dependències de la Policia Local.

Així doncs, si voleu gaudir d´una gimcana de les de tota la vida apunteu-vos, com a molt tard el dia 16 a la biblioteca o a través d´aquest FORMULARI    perquè el personal de La Muntala i els seus col·laboradors ja tenen a punt de solfa el seguit d´enigmes i proves que haureu de resoldre.


Recomanacions:
  • Portar roba i calçat còmode.
  • El grups que tinguin ordinador portàtil caldria que el portessin per realitzar les proves de la biblioteca. Si mai s´han connectat al wi-fi de la biblioteca hauran de configurar-lo abans.

Col·laboradors:
Aire de Marcela
Educación Sin Límites
Policia Local
Ràdio Santvi 107.4 FM
Regidoria de Comunicació
Regidoria d'Esports
Regidoria de Cultura

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 10.01.2009
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^