X
Sant Jordi 2024
Botó que mostra/amaga menú superior
Portada > Salutació del regidor de Cultura > Marcs > Festes > 2009 > La Festa Major d'Hivern en un clik
Botó que mostra/amaga menú lateral
Salutació del regidor de Cultura

La nostra Festa Major “gran”, Sant Vicenç, retorna amb renovades il·lusions. Com cada any, i desprès de les festes de Nadal, el nostre poble continua immers en l´alegria i la gatzara de la festa més important per a tots els santvicentins.

Desprès d´uns mesos especialment durs econòmicament parlant i davant el futur incert que ens espera, us hem preparat un programa que ens ajudi ha encarar aquest nou any amb optimisme.


Hi trobareu la 2a Baixada de Carretons que tant bona acollida va tenir l´any passat. També el ja tradicional Mercat Medieval amb l´ encant dels oficis artesanals i les parades de productes fets a l´estil i manera d´abans. Trobada de Gegants, Sardanes, Espectacle infantil, Exposicions , Pedalada popular i la 8a BTT, Teatre del bo, Missa Pontificalis de Perosi presidida per L´arquebisbe Mon. Lluís Sistachs i cantada per l´Orfeó Parroquial El Delme, Pregó a càrrec dels Amics dels Pessebres, Gimcana, esports ... i música, molta música i balls per a tots els gustos i edats. Sense oblidar-nos de la XIV Escudellada que un any més, els nostres  “Escudellaires“ ens prepararan amb aquella especial saviesa de sempre, perquè ens la mengem tots junts a l´envelat.

Prepareu-vos per gaudir de debò. Que aquests dies siguin motiu d´alegria i distracció per a tots. Que els puguem compartir amb la família, amics i coneguts i que aquests bons moments siguin el presagi d´un bon any per a tothom.

Bona Festa Major.

Amadeu Clofent
Regidor de Cultura

OAC DE L'AJUNTAMENT

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^