X
Sant Jordi 2024
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Ërase, un grup de pop indie d´Alella, guanya el Fr3qüència 3.0
Ja hi ha guanyadors del concurs de joves músics del Maresme Fr3qüència 3.0, organitzat per Les 3 Viles, Sant Vicenç de Montalt, Caldes d´Estrac i Sant Andreu de Llavaneres. Els millors, segons la votació del jurat, van ser Ërase, un grup de pop indie d'Alella, i Almargen, un conjunt de pop-rock del Masnou. Per la seva banda, el premi de votació del públic se'l va emportar Can Funky, format per músics joves de Mataró. A més, es van atorgar dues mencions especials als grups D'Estrac Tukupak! i Dj Xixu. Els premis es van lliurar el 29 de desembre a la tarda, a càrrec de l´alcalde de Llavaneres, Bernat Graupera, del regidor de Joventut de Llavaneres, Nani Mora, i de l´aleshores regidor de Joventut de Sant Vicenç, David Pons.

El premi per al grup guanyador Ërase és la gravació de 5 temes als estudis Dsoungroup de Sant Vicenç del Montalt, i la reproducció de 500 còpies del treball. Com a segon classificat, Almargen farà una gravació d´un tema a una escola de formació professional d´Imatge i So de Barcelona. Pel que fa a Can Funky, el premi consisteix en una minigira de concerts per les 3 Viles.

En el 1r Concurs de joves intèrprets fr3qüència 3.0 van participar 13 conjunts: 12 de les propostes eren de grups de diferents estils musicals del Maresme, i la que fa tretze, d´un DJ. Els candidats van actuar els dies 5, 12 i 19 de desembre a escenaris de les 3 Viles.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 15.01.2009
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^