X
Brigada Jove 2024
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Aquest dissabte, s'inaugura la nova Seu d'Entitats Esportives de Sant Vicenç
Seu Entitats EsportivesPista annexa Pavelló Municipal Toni Sors


Dissabte, dia 24, a l´1 del migdia se celebrarà la inauguració oficial de la nova Seu d´Entitats Esportives de Sant Vicenç de Montalt. L´edifici, ubicat entre el Pavelló Municipal Toni Sors i les Pistes Municipals de Petanca, disposa de 2 aules, amb capacitat per a 20 persones; 1 despatx; sala, amb capacitat per a 80 persones; zona d´exposició de trofeus; 2 lavabos; farmaciola; i magatzem compartit. Amb la construcció d´aquest nou equipament, l´Ajuntament ha volgut donar resposta a les necessitats de les entitats esportives santvicentines que, fins ara, no disposaven d´un espai adequat on poder mantenir reunions i guardar el material esportiu, la documentació i els trofeus.

La construcció d´aquest edifici s´emmarca en un important projecte que tenia com objectiu urbanitzar una superfície de 7.534 m2, ubicada als entorns de la zona esportiva i que comprèn les feixes on es troben les Pistes Municipals de Petanca; la pista descoberta, annexa al pavelló; l´avinguda Toni Sors i un vial auxiliar. Així, un cop executat el projecte, en la feixa superior s´ha aconseguit un aparcament, amb capacitat per a 46 vehicles, que dóna servei tant als usuaris i veïns de la zona comercial del carrer Ginesta com als usuaris de les pistes de petanca. Les feixes mitjana i inferior s´han destinat a la construcció de 10 pistes permanents de petanca (5 agrupacions de 2 pistes de 15x4m) i de la nova Seu d´Entitats Esportives.


Pàrquing C/ GinestaPistes de Petanca Municipals

Finalment, l'espai de la pista descoberta, ubicada a tocar del Pavelló Municipal Toni Sors, s´ha habilitat per a la pràctica d´esports a l´aire lliure, delimitant 3 pistes; una de mini-bàsquet, una altra de bàsquet i la darrera de futbol-sala. Aquesta nova instal·lació, a més de donar servei a diversos clubs del municipi, que la utilitzaran per a dur a terme els seus entrenaments, servirà perquè tothom que vulgui pugui anar-hi a practicar esports, amb amics o en família. En aquest sentit roman oberta i amb accés lliure els divendres, caps de setmana i festius.

Un aparcament per a 10 vehicles; l´enjardinament dels talussos i de les àrees de lleure, amb vegetació autòctona de baixa demanda hídrica; la pavimentació de les zones amb més freqüències de pas, unificant criteris amb els paviments ja existents; l´enllumenat amb llums de vapor de sodi dels vials i de les zones esportives; la implantació d´un sistema de rec automàtic i la instal·lació de bancs, papereres i fonts són altres de les actuacions que s´han realitzat i que han permès consolidar la zona esportiva, enllaçant els diferents nivells, i definir el traçat de l´avinguda Toni Sors.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 18.01.2009
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^