X
Sant Jordi 2024
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Agenda
Dijous, 23 d'abril de 2009  -  10 h matí
Diada de Sant Jordi: llibres i roses a Sant Vicenç
Amb motiu de la Diada de Sant Jordi, Sant Vicenç viurà de nou una jornada molt especial. Així durant tota la jornada, podreu acostar-vos a les diferents parades de venda de llibres i roses que s'instal·laran a diversos indres de la vila, com la plaça del Poble, Montaltpark, plaça de l'Esglèsia, riera del Gorg (a tocar del Centre Cívic), etc.

Les escoles, a banda d'organitzar diverses propostes de caire lúdico-festiu a les seves instal·lacions, també sortiran al carrer a visitar la parada de llibres i roses de la plaça del Poble i algunes d'elles, com el CEIP Sot del Camp i l'Institut de Sant Vicenç, muntaran les seves pròpies parades de venda de roses; en el primer cas, a les portes de l'escola, i en el segon, a la plaça de la Vila i a la parada del bus de la N II.

L'alcalde visitarà els centres educatius de la vila per distribuir entre els escolars el conte, editat per l'Ajuntament "La cloïssa Lluïsa", en els cas dels CEIPS Sant Jordi i Sot del Camp, i un lot de llibres per les aules, en el cas de l'Escola Bressol Municipal Els Garrofers i de l'Institut de Sant Vicenç.

Lloc: A diversos indrets de la vila
Durada: Durant tota la jornada
Organitza: Regidoria de Comunicació, centres educatius i entitats i associacions de la vila
Tipus d'acte: Festa
OAC DE L'AJUNTAMENT

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^