Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt

Cercar
Instagram
Youtube
Facebook
Twitter
RSS
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Presentació del conte de Sant Jordi 2009, La cloïssa Lluïsa, de Glòria Marín

La cloïssa Lluïsa, darrer títol de la col·lecció de contes editada per l'Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt, va arribar la diada de Sant Jordi a tots els nens i nenes de Sant Vicenç de la mà de l´alcalde, Miquel Àngel Martínez i Camarasa, durant la visita que efectuà als centres escolars de la vila per lliurar exemplars del conte a tots els alumnes.

Conte La cloïssa LluïsaL´Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt va impulsar l´any 2005, en col·laboració amb Caixa Laietana, una col·lecció de contes dedicada a donar a conèixer trets històrics i culturals, personatges il·lustres i paratges emblemàtics del poble, a través de narracions il·lustrades adreçades als més petits. Fins ara, hi havia en circulació quatre títols: En Molleric i la mina de Sant Vicenç; Toni Sors, de Sant Vicenç de Montalt a l´Everest; Els colors de la Natura juguen a fet i amagar i Carpòrium: un món submarí. Enguany, ja són cinc els títols, perquè el 23 d'abril. coincidint amb la diada de Sant Jordi sortirà al carrer un nou llibre que ens narra les aventures d´una cloïssa a la platja de Sant Vicenç, escrit i il·lustrat per Glòria Marín, que porta per títol La cloïssa Lluïsa. En tots els casos, són històries pensades per als més menuts, amb dibuixos a tot color. Narracions que han estat creades per persones, en alguns casos amateurs en aquest món dels contes, amb un doble lligam en comú: la seva vinculació familiar, de veïnatge o laboral amb Sant Vicenç i la seva col·laboració desinteressada en un projecte que busca per sobre de tot fomentar la lectura entre els més menuts.

La cloïssa Lluïsa va arribar a tots els nens i nenes de Sant Vicenç de la mà de l´alcalde, Miquel Àngel Martínez i Camarasa, la diada de Sant Jordi, durant la visita que efectuà als centres escolars de la vila per lliurar exemplars del conte a tots els alumnes. Oficialment, el llibre serà presentat en societat el 25 d´abril al Centre Cívic El Gorg en un acte que girarà a l´entorn de les lletres i dels lletraferits ja que, a banda de la presentació, també se celebrarà el lliurament de premis dels III Jocs Florals. Com a novetat, enguany seran alumnes de l´escola Sot del Camp els encarregats de presentar en societat La cloïssa Lluïsa i d´explicar les seves aventures. Però si voleu saber tots els ets i uts de la festa i tenir un exemplar del conte, signat per l´autora, cal que veniu al Centre Cívic el proper 25 d´abril a les 6 de la tarda. Us hi esperem!

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 20.04.2009
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^