Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt

Cercar
Instagram
Youtube
Facebook
Twitter
RSS
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Entre el 4 i el 29 de maig es poden sol·licitar les beques de llibres escolars i servei de menjador per al curs 2009/20010

Les famílies amb nens/es que cursin P3, P4, P5, Educació Primària i/o Secundària podran demanar les beques del 4 al 29 de maig. Les sol·licituds cal presentar-les a l´OAC de l´Ajuntament (C/ Sant Antoni, 13) de dilluns a divendres de 9 del matí a 2 del migdia i els dimecres de 2/4 de 5 de la tarda a 8 del vespre, i dur la documentació que s'especifica des d'aquest espai.

La Regidoria de Benestar Social obre a partir del 4 de maig el període per sol·licitar les beques de servei de menjador i llibres escolars per al curs 2009/2010. Les ajudes estan adreçades als alumnes que el curs vinent facin P3, P4, P5, Educació Primària i Educació Secundària.

Les sol·licituds cal presentar-les a l´OAC de l´Ajuntament (C/ Sant Antoni, 13) de dilluns a divendres de 9 del matí a 2 del migdia i els dimecres de 2/4 de 5 de la tarda a 8 del vespre. Per agilitzar els tràmits per a la concessió de les ajudes, la regidoria recomana informar-se sobre la documentació necessària per poder-la dur el dia que es presenti la sol·licitud.


La documentació que es requereix es pot consultar CLICANT AQUÍ

Tot seguit, trobareu els diferents models de sol·licitud, segons tipus de beques

MODEL CCM1 BEQUES MENJADOR

MODEL CCM3 BEQUES MENJADOR

MODEL BEQUES LLIBRES

La data límit de sol·licituds de les beques de menjador i llibres escolars serà el dia 29 de maig. Posteriorment, des de Servei Socials es concertarà una entrevista individual amb aquelles persones que hagin sol·licitat beques.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 28.04.2009
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^