Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt

Cercar
Instagram
Youtube
Facebook
Twitter
RSS
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Compte enrere per a la celebració el 24 de maig del I Mig Challenge

Cartell Mig ChallengeEl proper diumenge 24 de maig, el Maresme serà el centre esportiu d´atenció internacional arran de la celebració del I Mig Challenge Costa de Barcelona-Maresme, un triatló de mitjana distància que aplegarà 2.200 atletes d´arreu. Aquesta prova esportiva consisteix en nedar 1.9 km, fer 90Km en bicicleta i córrer 21 Km a peu. La cursa ciclista es desenvoluparà seguint el traçat de la N-II entre Calella i El Masnou i això provocarà el tall a la circulació d'aquesta via durant més de 9 hores (entre les 06.00h i les 15.30h). L´alternativa serà l´autopista C-32. Per aquest motiu, en els accessos del Maresme es lliurarà als usuaris un tiquet que els hi facilitarà el pas a l´autopista, sense necessitat de pagar peatge, mentre estigui tallada la N-II. Per veure en detall les afectacions de trànsit, podeu consultar el web del

Consell Comarcal del Maresme


La celebració d´aquesta competició esportiva és una gran promoció del nostre territori a nivell internacional atès que els experts asseguren que les condicions són força favorables per assolir rècords mundials.

D´altra banda, aquesta cita esportiva tornarà al Maresme el dia 4 d'octubre amb les distàncies pròpies d´un triatló. Els esportistes hauran de nedar 3.8 km, fer 180 km de ciclisme per carretera i córrer a peu una marató (42,125 km).

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 14.05.2009
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^