X
Sant Jordi 2024
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Jornades informatives sobre l´apagada analògica

L´Ajuntament de Sant Vicenç des de l´inici del Pla Nacional de transició TDT ha vingut mantenint reunions de treball, que s´han intensificat en els darrers mesos, amb totes les administracions implicades (Estat, Generalitat, Consell Comarcal i Consorci Digital Mataró-Maresme) per tal d´obtenir un compromís en ferm que garanteixi la recepció del senyal TDT a totes les llars del municipi. En aquest sentit, s'han realitzat estudis de cobertura per determinar els punts foscos, s'han estudiat possibles alternatives que possibilitin la correcta recepció del senyal des de qualsevol indret de la vila i s'estan posant tots els mitjans perquè a partir del 30 de juny cap llar de Sant Vicenç es quedi sense veure cap canal de televisió.

Logo TDTEl senyal televisiu analògic desapareix el proper 30 de juny a la nostra comarca. Això vol dir que a partir d'aquest dia només es rebrà el senyal de la Televisió Digital Terrestre i que les llars que no hagin adaptat la seva antena i no disposin de descodificadors digitals no podran veure cap canal de televisió. Per proporcionar tota la informació sobre l'apagada analògica, l´Ajuntament de Sant Vicenç ha programat durant la primera quinzena del mes de juny dues jornades informatives, amb l´objectiu de donar resposta a molts dels dubtes que genera aquesta nova tecnologia entre els ciutadans i ciutadanes.

Així doncs, el 5 de juny a les 8 del vespre es durà a terme al Centre Cívic El Gorg una xerrada informativa sobre la TDT, a càrrec de tècnics del Consorci Digital Mataró-Maresme.  La segona cita és l´11 de juny a la plaça del Poble, on s'instal·larà una Unitat Mòbil del Ministerio de Industria, Turismo y Comercio que atendrà les preguntes de qualsevol veí o veïna en horari de 9 del matí a 3 de la tarda.

Per a qualsevol consulta o informació sobre la TDT, es pot trucar al 901 2010 04 o entrar al web estatal d'adaptació a la TDT www.televisiondigital.es

La Generalitat de Catalunya també té activa una web que pot donar resposta a molts dels vostres dubtes sobre l´apagada analògica.

Publicat el 28.05.2009
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^