X
Brigada Jove 2024
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Obert el termini per sol·licitar les vacances de l'Imserso

El termini de presentació romandrà obert fins al dia 1 de desembre de 2008 per aquelles persones que no hagin formulat a temps la seva sol·licitud. En aquest cas, no hi haurà baremació i només es podran cobrir les places que puguin quedar vacants.

Hi ha un telèfon d'atenció a l'usuari per a rebre informació específica i sobre sol•licituds del Programa de Vacances IMSERSO 2009-2010, haureu de trucar al 901 10 98 99 de dilluns a dijous de 9 a 18 h i els divendres de 9 a 14 h.

Festa Gent Gran 08És obert el període per fer una sol·licitud al Programa de Vacances per a la Gent Gran de l'Institut de Majors i de Serveis Socials (IMSERSO). El termini s'allargarà fins el 20 de juny.  A l´Oficina d´Atenció al Ciutadà de l´Ajuntament (C/ Sant Antoni, 13) i a les dependències dels Serveis Socials Municipals (Av. Verge de Montserrat, s/n) tenim a la vostra disposició els impresos de sol·licitud que, un cop emplenats, els haureu de fer arribar a l´Apartat de Correus 10.140 (28080 Madrid).

En aquest enllaç trobareu tota la informació relativa al Programa de Vacances 2009-2010: preus, destins, condicions..., així com l´imprès de sol·licitud que també podeu tramitar via internet.

Els requisits per sol·licitar les vacances són:

Persones residents a Espanya que reuneixin qualsevol dels següents requisits:

  • Tenir com a mínim 65 anys complerts.

  • Ser pensionistes de jubilació del Sistema Públic de Pensions.

  • Pensionistes de viduïtat del Sistema Públic de Pensions amb edat igual o superior a 55 anys.

  • Altres pensionistes del Sistema Públic de Pensions i prejubilats, amb 60 anys complerts en els dos casos.

  • Es consideraran beneficiaris, com acompanyants, els conjugues d'aquestes persones encara que no reuneixin els requisits d'edat i pensió.

  • S'admetrà com acompanyant a un fill/a amb discapacitat, que tingui un grau de minusvalidesa igual o superior al 45%, sempre que viatgi amb els pares i ocupi un llit supletori a la mateixa habitació. En aquest cas, s'haurà d'omplir l'apartat corresponent a la sol·licitud amb les dades del fill/a.

Les sol·licituds han d'incloure les dades personals, telèfon, tipus de pensió que es percep o el seu import mensual. Durant el mes de setembre, aproximadament, el sol·licitant rebrà una notificació on constarà:

  • La data en la que poden obtenir els bitllets amb garantia de plaça, i l'opció a triar el seu viatge dins de l'oferta disponible.

  • Les persones que un cop baremada la seva sol·lictud no tinguin garantia de plaça, se'ls notificarà igualment la data a partir de la qual podran dirigir-se a l'agència de viatges per si haguessin vacants en qualsevol destí o data.

  • El no omplir les dades o la seva falsedat comprovada, motivarà l'anul·lació de la sol·licitud.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 27.05.2009
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^