www.svmontalt.cat
A causa de les obres de construcció d´un pas de vianants, que ha de connectar el passeig dels Pins amb el passeig Marquès de Casa Riera, l´accés al Pas de la Xata quedarà tallat al trànsit entre les 7 hores del dijous, dia 4 de juny, i les 8 h del diumenge, dia 7, aproximadament. Per tant, mentre s´allargui l´afectació per accedir, tant d´entrada com de sortida, al passeig marítim de Sant Vicenç de Montalt caldrà fer-ho pel Pas de les Ànimes.

Tanmateix, aquesta actuació també obligarà a interrompre el servei ferroviari al tram Mataró – Arenys de Mar durant el dissabte 6 de juny. Per tal de garantir la mobilitat dels viatgers, Renfe facilitarà un servei d´autobusos que enllaçarà les estacions de Mataró, Sant Andreu de Llavaneres, Caldes d´Estrac i Arenys de Mar, estacions ubicades a la línia 1 de Rodalies (Molins de Rei – Mataró/Maçanet-Massanes).

D´aquesta manera el proper dissabte es prestarà el següent servei:

  • Trajecte L´Hospitalet – Mataró: Servei habitual en trens de la línia 1 de Rodalies
  • Tram Mataró – Arenys de Mar: Servei alternatiu per carretera
  • Trajecte Arenys de Mar – Blanes / Maçanet: Servei en els trens amb origen o destinació Blanes / Maçanet
Per atendre les necessitats d´informació dels viatgers, Renfe reforçarà els equips d´atenció al client i de seguretat a les estacions afectades. Durant el dia assenyalat s´incorporaran 32 persones per tal d´informar els viatgers dels canvis en la programació i les alternatives de transport. Així mateix, el dispositiu comptarà amb 25 autobusos per prestar el servei alternatiu per carretera. D´altra banda s´instal·laran cartells informatius per comunicar el canvi de servei durant el dissabte 6 de juny.

Publicat el 03.06.2009