Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt

Cercar
Instagram
Youtube
Facebook
Twitter
RSS
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
L'Ajuntament Sol·licita la Inclusió d'un Espai Natural del Terme dins la Xarxa Natura 2000
Panoràmica Sant Vicenç
L´Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt ha sol•licitat, mitjançant el Consell Comarcal del Maresme, la inclusió  d´un espai natural (sòl no urbanitzable) de la part superior del terme municipal  dins la Xarxa Natura 2000, per tal de preservar la Serralada del Montalt.

Aquest espai natural té una extensió aproximada de  500Ha i és un dels últims espais agroforestals que connecta el PEIN del Corredor-Montnegre amb les planes al•luvials. L´indret té una gran importància a nivell faunístic, de vegetació, paisatge i regulació hídrica per a la prevenció d´inundacions.


Xarxa Natura 2000 és una xarxa europea d´espais naturals protegits que representa la iniciativa més important de la Unió Europea en política de conservació. El seu objectiu és la conservació de la biodiversitat, bé que de forma compatible amb el manteniment de l´activitat humana que es desenvolupa en aquests espais. A Catalunya, la xarxa comporta la conservació de més del 25% del territori, i s´integra al sistema d´espais naturals protegits.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 25.07.2005
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^