Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt

Cercar
Instagram
Youtube
Facebook
Twitter
RSS
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
L'atleta grega, resident a Sant Vicenç, Alexandra Panayotou culmina amb èxit el repte de recórrer 2.010 Km en només un mes
Arribada carrera 2010 kmArribada carrera 2010 km


Aquest migdia a arribat a Sant Vicenç de Montalt l´atleta grega, resident a la nostra vila, Alexandra Panayotou, que el passat 6 de juny va sortir de l´Estadi Olímpic Lluís Companys, des d´on va iniciar la gesta de recórrer en solitari 2.010 quilòmetres per bona part del territori de l´Estat espanyol, amb l´objectiu de promocionar el Campionat d´Europa d´Atletisme Barcelona 2010, que tindrà lloc d´aquí dos estius a Barcelona.

L´atleta d´ultrafons ha estat rebuda al seu pas per Montaltpark pel regidor d´Esports, Miquel Pujol, el regidor de Turisme, Amadeu Clofent, i un grup de veïns i amics. És previst que en els proper dies, l´alcalde de Sant Vicenç, Miquel Àngel Martínez i Camarasa, rebi a Alexandra Panayotou en un acte oficial que se celebrarà a l´Ajuntament.


Arribada carrera 2010 kmDesprès de la breu aturada a Sant Vicenç, Panayatou ha enfilat de nou la N-II per arribar a l´Estadi Olímpic Lluís Companys, on ha entrat a quarts de set de la tarda, després d´haver passat per dotze capitals de província de sis comunitats autònomes, recorrent durant un mes una mitjana de 70 quilòmetres, excepte els diumenges, que n´ha fet 30. A la motxilla de Panayotou no hi faltat durant tot el trajecte Barni, la mascota de Barcelona 2010.

En el currículum de la fondista grega hi figuren altres reptes destacats. Córrer durant 24 hores seguides a favor d'iniciatives solidàries com Discapacitats al Pol Nord i La Marató de TV3, anar de Barcelona a Santiago de Compostel·la o superar el desafiament contra una euga per cobrir el tram entre Montserrat i Ripoll.


Arribada carrera 2010 kmArribada carrera 2010 km

Arribada carrera 2010 kmArribada carrera 2010 km

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 06.07.2009
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^