X
Sant Jordi 2024
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
L´Ajuntament de Sant Vicenç reconeix els mèrits esportius aconseguits per l'atleta Alexandra Panayotou
A l´acte han assistit el vicepresident de la Federació Catalana d´Atletisme, Josep Maria Antentas, i el director de Comunicació i Publicacions de Barcelona 2010, Carlos Martín

Acte reconeixement a l'atleta Alexandra PanayatouL´alcalde de Sant Vicenç de Montalt, Miquel Àngel Martínez i Camarasa, ha homenatjat aquest migdia a la ultramaratoniana grega, Alexandra Panayotou, per l´esforç realitzat al recórrer 2.010 quilòmetres en un només un mes –entre el 6 de juny i el 6 de juliol-  per promocionar el Campionat d´Europa d´Atletisme Barcelona 2010, que se celebrarà entre el 26 de juliol i l 1 d´agost del proper any a Barcelona.  A l´acte han assistit el vicepresident de la Federació Catalana d´Atletisme, Josep Maria Antentas, i el director de Comunicació i Publicacions de Barcelona 2010, Carlos Martín. Per la seva banda, l´alcalde ha estat acompanyat pel Regidor d´Esports, Miquel Pujol, i el Regidor de Promoció Econòmica i Turisme, Amadeu Clofent.

Acte reconeixement a l'atleta Alexandra PanayatouL´alcalde ha lliurat a l´atleta un quadre, amb un recull de fotografies que plasmen el pas d´Alexandra per Sant Vicenç el dia 6 de juliol, durant la última jornada del seu recorregut entre Lloret de Mar i Barcelona, un ram de flors i un pin-escut de la vila perquè pugui lluir-lo a la seva motxilla en futurs reptes esportius. Posteriorment, Miquel Àngel Martínez i Camarasa ha convidat a l´atleta, Frank Jensen, el seu company  en aquesta aventura i a la vida, i la resta d´assistents a brindar pels seus èxits esportius i els de Barcelona 2010.

Alexandra Panayotou és resident a Sant Vicenç de Montalt i durant les darreres setmanes ha donat a conèixer a tothom el seu lloc de residència. Com apuntàvem abans, el passat 6 de juliol i poc abans de coronar amb èxit el repte de recórrer 2.010 Km, es va aturar uns instants precisament a Sant Vicenç per saludar a molts amics i veïns i a una representació de l´Ajuntament que s´havia desplaçat fins a Montaltpark per donar-li la benvinguda.


Acte reconeixement a l'atleta Alexandra PanayatouL´atleta segueix rebent mostres d´efecte després de la seva gesta i a la seva agenda figura una possible trobada amb el president del FC Barcelona, Joan Laporta, durant la celebració d´algun dels pròxims partits del primer equip de futbol del club. Laporta es va referir a ella fa unes setmanes durant la seva intervenció al fòrum de debat Tribuna Barcelona.

En el transcurs de la trobada, l´alcalde de Sant Vicenç ha aprofitat per renovar, davant Carlos Martín, la voluntat de col·laborar amb l´organització del Campionat d´Europa d´Atletisme, i ha apuntat  la possibilitat que els establiments hotelers de la vila puguin acollir els membres de les diferents representacions oficials, que es desplacin a Barcelona amb motiu de la celebració del Campionat. Amb aquesta idea, ha lliurat als representants oficials de la federació i de Barcelona 2010 un exemplar de la guia turística de Les 3 Viles, recentment presentada en societat.

Acte reconeixement a l'atleta Alexandra PanayatouActe reconeixement a l'atleta Alexandra Panayatou

Miquel Àngel Martínez també ha volgut destacar la gran presència que l´esport té a la vila, fent al·lusió al recent èxit, d´organització i participació,  assolit durant el pas del Tour per la població el passat 9 de juliol, així com als èxits esportius aconseguits per esportistes de Sant Vicenç.

L´acte públic de reconeixement a Alexandra Panyatou també ha servit perquè  l´alcalde i Josep Maria Antentas, vicepresident de la Federació Catalana d´Atletisme,  hagin pogut parlar sobre la possibilitat d´organitzar properament una prova atlètica, de caràcter popular, amb la participació dels ajuntaments de Caldes d´Estrac i Sant Andreu de Llavaneres, en el marc del projecte de turisme esportiu de Les 3 Viles.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 28.07.2009
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^