Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt

Cercar
Instagram
Youtube
Facebook
Twitter
RSS
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Pedro Curado i la Colla de Geganters de Sant Vicenç protagonistes a la Trobada de Ribes de Freser

Pedro Curado, portador de gegants invident El passat 19 de juliol, la Colla de Geganters de Sant Vicenç de Montalt es va desplaçar fins a Ribes de Freser per participar d´una trobada de gegants que va aplegar més de 35 colles arribades d´arreu de Catalunya, amb motiu de la celebració del 25 anys dels gegants de Ribes i de la 1a Vila Gegantera del Pirineu Gironí.

Fins aquí, el resum d´una jornada gegantera destacable, com moltes d´altres que se celebren un cap de setmana sí i l´altre també. Però, en aquesta ocasió hi ha un fet que situa la Colla de Sant Vicenç i un del seus membres a l´avantguarda del món geganter. Estem parlant de l´estrena d´en Pedro Curado, discapacitat invident, com a portador de gegants. Així, el passat 19 de juliol en Pedro, amb un afany de superació envejable, a més de portar el gegantó d´en Toni Sors, el va fer ballar als sons que li anaven marcant els seus companys de Colla amb les gralles.


Pedro Curado, portador de gegants invidentL'alcalde de Ribes de Freser, Marc Prat i Arrey, en assabentar-se d´aquest fet ho va voler fer públic en el transcurs de l´acte protocol·lari dels parlaments i va fer pujar en Pedro Curado a d´alt de l´escenari per tal que pogués rebre el reconeixement de tots els assistents a la trobada.

Per la seva banda, l´alcalde de Sant Vicenç de Montalt, Miquel Àngel Martínez i Camarasa ha fet arribar a l´alcalde de Ribes un escrit, en el qual agraeix les atencions rebudes per la Colla de Sant Vicenç durant la visita al seu municipi i, molt especialment, el tracte i reconeixement dispensats a Pedro Curado.


Pedro Curado, portador de gegants invident

Però, Pedro Curado, després d´aconseguir aquesta primera fita no renuncia a continuar donant passes pioneres en el món geganter, i ja s´ha fixat un nou repte: tocar la gralla. L´Ajuntament vol aprofitar aquest espai per felicitar públicament en Pedro Curado i encoratjar-lo a seguir assolint objectius, amb el convenciment, que amb l´esperit de superació que el caracteritza, aconseguirà tot allò que es proposi.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 28.07.2009
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^