X
Sant Jordi 2024
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Sant Vicenç inicia el compte enrere per a la celebració de la Festa Major d´Estiu
La Festa arrencarà el dia 13 i clourà el dia 16 d'agost

Feu de corresponsals de la Festa Major

Si voleu que publiquem algunes de les vostres imatges de la Festa Major, només heu d'enviar-nos un correu electrònic a comunicacio@svmontalt.cat i fer-hi constar el vostre nom i el peu de foto que voleu que hi aparegui. Amb tot el material que tinguem, podreu seguir el dia a dia de la Festa Major des de l'Àlbum de la Festa.

Cartell Festa Major Estiu 09L'Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt està enllestint els últims preparatius perquè un any més la població celebri la Festa Major d´Estiu, en honor de la Mare de Déu de l´Assumpció, entre el 13 i el 16 d´agost. El disseny del cartell i el programa d'enguany ha estat encarregat a Elissa Serras.

El programa d'actes es repartirà per totes les llars de Sant Vicenç aquest divendres, dia 31 de juliol, juntament amb el butlletí d´informació municipal, El 9 Montalt. Entretant podeu començar a reservar a les vostres agendes aquest dies per poder gaudir del ventall d´actes que la Regidoria de Cultura, el Consell Sectorial de Cultura i diverses entitats de la vila han dissenyat amb l´objectiu que tothom pugui participar de la festa.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 29.07.2009
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^