Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt

Cercar
Instagram
Youtube
Facebook
Twitter
RSS
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
La Festa de la Gent Gran de Sant Vicenç reuneix 300 persones
Festa de la Gent Gran 2009La celebració de la Diada de la Gent Gran va viure el passat dimecres, dia 29 de juliol, el moment central amb un dinar de germanor que va aplegar gairebé 300 persones al restaurant Castell de l´Oliver. La diada va començar amb la ja tradicional missa solemne a l'Església de Sant Vicenç. L'Orfeó “El Delme”  també es va afegir a la celebració, en interpretar diverses peces en el decurs de l´ofici.

En acabar la missa, la terrassa del Castell de l´Oliver va acollir el pica-pica de benvinguda;  cap a les 3 de la tarda, el saló menjador es va omplir de gom a gom i la festa va continuar fins ben entrada la tarda amb una sessió de ball que va fer sortir a la pista a moltes parelles.


AQUÍ  trobareu totes les imatges de la festa

Als actes de la Diada, organitzada per l´Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt per retre homenatge a tots els santvicentins i santvicentines majors de 65 anys, va assistir una representació del consistori santvicentí, encapçalada per l´alcalde, Miquel Àngel Martínez i Camarasa, i un seguit de persones que dediquen els seu temps i la seva feina a vetllar per la gent gran de la vila: metges, infermeres i personal administratiu dels consultoris mèdics i personal del Serveis Socials de Base de l´Ajuntament.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 31.07.2009
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^