X
Brigada Jove 2024
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Tot a punt per a la “Pedalejada popular ‘09”
La pedalejada se celebrarà el proper 6 de setembre

Logo xurribikersSi us agrada anar en bici, si teniu ganes de passar una estona divertida amb la família, si voleu gaudir d'una passejada sobre rodes pels carrers de la vila... No ho dubteu! Passeu-vos per l'Ajuntament els dies 27 o 28 d´agost, entre les 9 del matí i les 2 del migdia, i feu la vostra inscripció per a la “Pedalejada popular ‘09” que se celebrarà el diumenge, 6 de setembre.

Podeu participar-hi, sigui quina sigui la vostra edat i sense por als defalliments, ja que el recorregut és de dificultat mínima, perquè tothom pugui gaudir de la passejada, arribar a la meta i gaudir d'un bon esmorzar, si lluïu el braçalet que us lliuraran a l´Ajuntament en el moment de fer la inscripció.

La sortida es donarà des de la zona esportiva a les 2/4 de9 del matí i el punt d'arribada estarà situat a les portes de l'Ajuntament. Us recordem que per a participar a la pedalejada és obligatori l'ús del casc. Així mateix, als menors de 16 anys, si no van acompanyats, els hi caldrà una autorització dels pares.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 24.08.2009
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^