Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt

Cercar
Instagram
Youtube
Facebook
Twitter
RSS
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
El dia 5 de setembre es farà públic el veredicte del 2n Concurs de Fotografia Montalt ‘09
Exposició Fotogràfica Montalt 09 L'acte de lliurament de premis, que se celebrarà el dia 5 de setembre a les 7 de la tarda al Centre Cívic El Gorg, servirà per cloure l'exposició organitzada amb les 55 fotografies, 28 de les quals corresponen a 10 autors/es locals, que s´han presentat al 2n Concurs de Fotografia Montalt 2009, impulsat per la Regidoria de Cultura, i que enguany tenia com a temàtica els carrers del poble.

Es repartiran un total de 4 premis, un dels quals s'atorgarà al millor autor local. Així mateix, es donaran a conèixer les fotografies triades, 13 en total, per il•lustrar el calendari SVM 2010 que recollirà totes les activitats que es duran a terme el proper any a la vila, organitzades per l'Ajuntament i les diferents entitats locals.


Pintures de Jordi Nogué
Si encara no heu visitat l´exposició fotogràfica, us recomanem que us acosteu fins l´espai d´exposicions del Cívic, on descobrireu, imatge a imatge, racons i paratges de la vila que us resultaran ben familiars. Durant la vostra visita, podreu fer una “passejada” pels carrers de Sant Vicenç, i fixar-vos en els petits detalls que cada autor s´ha ocupat de plasmar en la seva obra. 55 imatges de la vila que han compartit espai i temàtica amb les pintures a l´oli que Jordi Nogué ha creat basant-se en les imatges que il·lustren el Calendari SVM 2009.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Informació relacionada
Dimecres, 30 de desembre de 2009
Oberta fins al 31 de desembre
Publicat el 03.09.2009
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^