www.svmontalt.cat
Exposició Fotogràfica Montalt 09 L'acte de lliurament de premis, que se celebrarà el dia 5 de setembre a les 7 de la tarda al Centre Cívic El Gorg, servirà per cloure l'exposició organitzada amb les 55 fotografies, 28 de les quals corresponen a 10 autors/es locals, que s´han presentat al 2n Concurs de Fotografia Montalt 2009, impulsat per la Regidoria de Cultura, i que enguany tenia com a temàtica els carrers del poble.

Es repartiran un total de 4 premis, un dels quals s'atorgarà al millor autor local. Així mateix, es donaran a conèixer les fotografies triades, 13 en total, per il•lustrar el calendari SVM 2010 que recollirà totes les activitats que es duran a terme el proper any a la vila, organitzades per l'Ajuntament i les diferents entitats locals.


Pintures de Jordi Nogué
Si encara no heu visitat l´exposició fotogràfica, us recomanem que us acosteu fins l´espai d´exposicions del Cívic, on descobrireu, imatge a imatge, racons i paratges de la vila que us resultaran ben familiars. Durant la vostra visita, podreu fer una “passejada” pels carrers de Sant Vicenç, i fixar-vos en els petits detalls que cada autor s´ha ocupat de plasmar en la seva obra. 55 imatges de la vila que han compartit espai i temàtica amb les pintures a l´oli que Jordi Nogué ha creat basant-se en les imatges que il·lustren el Calendari SVM 2009.

Publicat el 03.09.2009