Pep VegaEl corredor santvicentí de BTT, Pep Vega, després de la seva participació, el passat 30 d´agost als Campionats del Món celebrats a l´estació francesa dels Alps anomenada Pra Loup, a l´Alta Provença, es mostra satisfet de la 67a posició assolida en un circuit  molt dur i tècnic, que requeria una gran habilitat i una exigència física, extrema.

La prova, que va comptar amb la participació de 105 corredors d´entre 30 i 34 anys,  va consistir en donar 5 voltes a un circuit de 7,4Km,  que transcorria pràcticament en la seva totalitat per corriols. Cada volta tenia un desnivell acumulat de 350 metres, amb una pendent màxima de pujada del 24% i una pendent màxima de baixada del 29%. La sortida de la carrera estava situada a 1.637 metres, i el circut tenia una cota mínima de 1.483m i una màxima de 1.679m.

Pep VegaLa cursa va arrencar amb un fort ritme i el tres favorits, dos italians i un francès, entre ells el campió de França i el campió d´Itàlia, es van destacar des de l´inici. Pep Vega va fer una cursa molt regular, exceptuant la darrera volta on el cansament es va fer notar, tot i així la seva classificació durant tota la prova va oscil·lar entre la posició 73a i la 66a. Finalment, després de 2 hores i 52 minuts de cursa, va finalitzar la competició en una meritòria 67a posició.

Pep Vega, un cop acabada la competició, ha volgut destacar “que la prova d´aquest campionat és la cursa més dura i tècnica que havia realitzat mai, tant pel nivell del circuit com pel nivell dels participants”. Tanmateix, també ha manifestat “Sentir-se  molt orgullós d´haver pogut completar aquesta cursa i haver portat el nom de Sant Vicenç de Montalt a un esdeveniment d´aquestes característiques. Ja per acabar, Vega ha destacat ”el suport rebut del meu club, el Luchon Louron Cyclisme, així com el de la meva dona i el meu fill, ja que els seus ànims em van ajudar a resistir fins l´arribada.”