X
Sant Jordi 2024
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
L´alcalde rep a Pep Vega després de la seva participació al Campionat del Món BTT
Trobada alcalde-Pep VegaDivendres, 25 de setembre, l´alcalde de Sant Vicenç, Miquel Àngel Martínez i Camarasa va rebre a l´Ajuntament al corredor de BTT santvicentí, Pep Vega, després de la seva participació al Campionat del Món celebrat a l´estació francesa del Alps anomenada  Pra Loup, a l´Alta Provença el dia 30 d´agost.

En el transcurs de la trobada Pep Vega, que va assistir acompanyat de la seva dona i el seu fill, va explicar l´alcalde que la prova va ser molt dura, ja que el circuït era molt tècnic i requeria una gran habilitat i una exigència física extrema. Tanmateix, es va mostrar molt satisfet d´haver aconseguit finalitzar la cursa en la 67a posició, després de 2 hores i 52 minuts de carrera. Recordem que la prova la van disputar 105 corredors, entre els quals hi figuraven moltes figures destacades d´aquesta modalitat esportiva, com els campions d´Itàlia i França, que sortien com a favorits.

Abans d´acomiadar-se, Pep Vega va lliurar a l´alcalde una fotografia en la qual se´l pot veure abans de començar la carrera, desplegant la bandera de Sant Vicenç, i el maillot que va lluir durant la competició, en el qual s´hi pot llegir una dedicatòria adreçada a tots els santvicentins i santvicentines.

Miquel Àngel Martínez i Camarasa va agrair Vega els obsequis, tot assegurant-li que es buscarà un lloc idoni per poder exposar-los. També va aprofitar per interessar-se per les properes cites del calendari esportiu del corredor santvicentí, desitjar-li molts èxits i convidar-lo a seguir en contacte directe per tal de seguir de ben a prop la seva participació en les diferents proves en les quals hi participi.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 26.09.2009
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^