X
Sant Jordi 2024
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Aquest diumenge,  el Centre Cívic de Sant Vicenç acull una Mostra de Teatre Jove

Màscares de teatreL´Agrupació Teatral EMLED, amb la col·laboració de l´Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt, ha programat per aquest diumenge, dia 4 d´octubre a les 7 de la tarda al Centre Cívic El Gorg una Mostra de Teatre Jove. Durant la vesprada teatral es presentaran dues obres que ens convidaran a reflexionar sobre la dignitat de les persones. Així, Teatre Siroco ens oferirà Dones, creada a partir de textos de Mercè Rodoreda, i Berkana Teatre representarà Arquitectura del poder, homenatge pòstum al dramaturg anglès i premi Nobel de Literatura 2005, Harold Pinter. L´entrada és gratuïta.

L´espectacle Dones és el retrat de set dones amb vides frustrades, sense expectatives, soles i víctimes del masclisme imperant a la societat. Dones ofegades per un sistema que no les deixa créixer perquè li convé, víctimes d´un patriarcat absurd. Un cop han tocat fons, les seves vides donaran un tomb gràcies al recolzament entre elles.

A l´obra  Arquitectura del poder es donen cita un seguit d´elements com ara la violació sistemàtica dels Drets Humans, la implacable força del capital, la mort de civils en conflictes armats, la manipulació dels soldats, la corrupció, l'ètica dels mitjans de comunicació,  l'esperança dins la desgràcia, o la tendresa i l'amor dins la misèria que ens convidaran a fer un exercici de reflexió sobre quelcom que Pinter creia que gairebé havíem perdut, la dignitat com a persones.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 01.10.2009
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^