www.svmontalt.cat
Les Jornades Gastronòmiques del Bolet del Maresme 2012 s'allargaran fins al 30 de novembre
Jornades Gastronòmiques del BoletEl bolet ja és un clàssic de la cuina de tardor i un dels protagonistes indiscutibles, juntament amb els calamars, de l'oferta gastronòmica dels restaurants de la comarca. Enguany, Sant Vicenç de Montalt torna a aixecar el teló de les Jornades Gastronòmiques del Bolet del Maresme que se celebraran del 25 d'octubre al 30 de novembre. En aquesta edició, són tres els establiments del municipi que hi participen: La Caleta, L'Ibèric i Montaltmar.
 
En aquestes Jornades, promogudes pel Consorci de Promoció Turística Costa de Barcelona Maresme en col·laboració amb el Consell Comarcal del Maresme i el Gremi d'Hostaleria i Turisme, hi participen diversos restaurants de 21 poblacions maresmenques, que ofereixen plats cuinats amb bolets. Els municipis també organitzen activitats paral·leles i proposen un seguit de punts d'interès local perquè els visitants puguin visitar-los.
 
Per tal que pugueu programar bé la vostra agenda i no us perdeu cap esdeveniment micològic, us aconsellem que consulteu el fulletó que recull els restaurants de cada municipi que ofereixen menús especials amb el bolet com a protagonista, i fins i tot, receptes culinàries per fer a casa. Podeu trobar els fulletons a les oficines municipals dels ajuntaments participants.

 
Publicat el 23.10.2012