X
Distintius residents zones blaves i verdes
Botó que mostra/amaga menú superior
 
Botó que mostra/amaga menú lateral
Anuncis oficials
En exposició pública els text refós del POUM i els documents i convenis vinculats

EDICTE

El Ple de l´Ajuntament, en sessió celebrada amb caràcter extraordinari en data 26 de novembre de 2009, va adoptar els següents acords:

Primer.- Donar conformitat al text refós del POUM redactat per VVM, S.L., per encàrrec d´aquest Ajuntament.

Segon.- Aprovar inicialment el catàleg de béns i paisatges.

Tercer.- Aprovar inicialment l´estudi ambiental.

Quart.- Aprovar inicialment els convenis que formen part del POUM i que s´han signat amb posterioritat a l´aprovació provisional:

  • Maria Teresa Coll. Conveni signat per concretar l´aprofitament urbanístic l´any 2006 que permetia l´obertura immediata del vial oest que uneix l´Avinguda del Regadiu amb el Camí del Pedró.

  • Joaquim Mora Albareda i Angel Maria Conesa Nicuesa. Conveni signat per a la cessió dels solars necessaris per a la construcció d´un CEIP i un IES i la urbanització que uneix el Camí del Pedró amb la Ctra. De Sant Vicenç. Amb aquest conveni també es fixa un important nombre d´habitatges de protecció pública per donar compliment a la Llei d´Accés a l´Habitatge.

  • Construcciones Luque Ñuñez, S.A. Conveni signat per obtenir també habitatges de protecció pública i un aparcament a la zona de “Can Boada”.
Cinquè.- Obrir un termini d´exposició pública de dos mesos, mitjançant la inserció de sengles edictes en el BOPB, en el DOGC, en un dels diaris de major tirada provincial, en els taulers d´edictes municipals i en la pàgina web de l´Ajuntament, perquè qualsevol persona interessada en les modificacions essencials del POUM o en els documents aprovats inicialment, pugui al·legar el que consideri en defensa dels seus drets.

Sisè.- Trametre el POUM a totes les administracions amb competència perquè, dins el termini legalment establert, emetin els corresponents informes.

Atès que en el Text Refós del POUM, per imperatius legals i prescripcions de la Comissió Territorial d´Urbanisme de Barcelona, s´han hagut d´introduir determinades modificacions que es consideren de caràcter substancial, procedeix una nova exposició pública quant aquestes modificacions.

En compliment a la normativa vigent, s´obre un termini d´exposició pública de dos mesos, a comptar des del primer dia hàbil posterior a la darrera de les publicacions en el DOGC o en el BOPB perquè qualsevol persona interessada pugui presentar les al.legacions pertinents, tant en relació al Text Refós com pel que respecta als documents aprovats inicialment.

Sant Vicenç de Montalt, 27 de novembre de 2009.

L´ALCALDE,

Miquel Àngel Martínez i Camarasa.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 07.12.2009

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^