X
Sant Jordi 2024
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Un Nadal ben intens i carregat de propostes
Tió de NadalSant Vicenç encara aquest cap de setmana la celebració del Nadal a la vila. Les llums, els avets, les ponsèties i les garlandes i la programació festiva ja està a punt: des del Caga Tió, els pessebres, les exposicions, i els concerts de nadales; fins la festa de Cap d´Any i la Cavalcada de Reis.

Les propostes més tradicionals seguiran tenint pes específic, com ara la inauguració del Pessebre de Sant Vicenç 2009, que enguany du per títol Feinejant pel petit Jesús i està dedicat a la memòria dels avantpassats, tots ells gent d´ofici. La cita amb els Amics dels Pessebres serà el dia 20 a les 6 de la tarda a la Sala 1 de l´antic Casal d´Avis. Els amants de la música nadalenca tenen també algunes cites imprescindibles, com els dos concerts que oferiran els alumnes de l´Escola Municipal de Música L´Oriola el dia 19. El primer, a càrrec dels alumnes petits, se celebrarà a ¼ de 6 de la tarda a l´Auditori de la plaça del Poble, i el segon a 2/4 de 7 de la tarda a l´Església de Sant Vicenç amb els alumnes mitjans i grans. I més música de la mà i les veus dels alumnes dels CEIPs Sant Jordi i Sot del Camp, que interpretaran les seves nadales al Centre Cívic els dies 21 i 22 de desembre, respectivament.

El dia 25 a les 12 del migdia, els menuts de casa tenen una cita inajornable pe anar a despertar el Tió i fer-lo cagar a la plaça del Poble (En cas de pluja, el Tió buscarà aixopluc al centre Cívic El Gorg).  I per celebrar el Cap d´Any, un cop més, us esperem a l´Envelat. Serà allà, on es donarà la benvinguda al 2010 amb raïm, cava, cotilló, pastes i molta música. Tampoc no hi faltarà, és clar, la celebració de l´arribada de Ses Majestats els Reis d´Orient. Les festes de Nadal es tancaran amb la Cavalcada de Reis que s´iniciarà al Camí del
Padró per acabar al pàrquing de l´Església; la cita és el dia 5 de gener, a les 6 de la tarda. Però, dies abans, els Patges Reials ens faran una visita per recollir les cartes de tots els nens i nenes de la vila. En aquesta ocasió, el punt de trobada és el local veïnal del carrer Mediterrani el dia 2 de gener de 6 de la tarda a 8 del vespre.

Completen el programa de festes l´espectacle infanti ``Un Nadal a Lapònia´´ que es durà a terme el dia 19 a les 6 de la tarda al Centre Cívic; la tradicional Missa del Gall del dia 24; el partit de futbol de superveterans que es disputarà al Camp Municipal de Futbol el dia 26; passis del Pessebre de Sant Vicenç i les tradicionals exposicions pessebristes.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 17.12.2009
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^