www.svmontalt.cat

Pregó Festa Major 2010El passat cap de setmana , Sant Vicenç va viure amb intensitat l´inici de la Festa Major 2010. La plaça del Poble, el Pavelló Municipal Toni Sors i l´envelat han estat els espais on més gent s´hi ha concentrat, assolint els actes que s´hi celebraven una elevadíssima participació. Els membres del Club Ciclista Xurribikers, pregoners d´enguany, la tradicional Escudellada, elaborada pels Escudellaires amb una recepta secreta que s´entesten a no revelar, i les espectaculars exhibicions d'aeromodelisme han estat els protagonistes d´un cap de setmana que ens ha convidat, malgrat que el temps en alguns moments no acompanyava gaire, a gaudir i participar de la festa.

Pregó Festa Major 2010Dissabte a la tarda, des de la balconada del Casal de Cultura, escenari habitual en aquestes ocasions, l´alcalde, Miquel Àngel Martínez i Camarasa, acompanyat del regidor de Cultura, Amadeu Clofent, va ser l´encarregat de presentar els pregoners d´enguany, els Xurribikers, alhora que convidava a la ciutadania a participar activament de la festa.

Per la seva banda, els amics de les dues rodes ens van oferir un pregó divertit, molt inrònic, carregat d´ingeni i alhora reivindicatiu. Com s´acostuma a dir “va haver-hi estirades d´orelles per tothom”: alcalde, regidors de l´equip de govern i també regidors de l´oposició. A destacar, les paraules de reconeixement i record que varen dedicar a l'alpinista santvicentí Toni Sors, quan som a les portes de celebrar el 25è aniversari de la seva ascensió a l´Everest, la cima del món.

Pregó Festa Major 2010Pregó Festa major 2010

Diumenge, el protagonisme es va traslladar al Pavelló Municipal Toni Sors, on al llarg de tota la jorrnada centenars de persones van poder seguir en viu i en directe un espectacle aeri que va fer les delícies de grans i petits. Espectacle, que us podem avançar, ens tornarà a visitar ja que els organitzadors van quedar molt satisfets, tant de les instal·lacions com de la bona acollida del públic. I entre vol i vol, al migdia més de 320 persones es van aplegar a l´envelat per compartir la tradicional Escudellada, element ja indispensable de la  Festa Major.

Publicat el 19.01.2010