X
Sant Jordi 2024
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Afectacions de trànsit i del bus urbà amb motiu de la Festa Major
  • Divendres, 22 de gener: de les 11.30 a les 15h  quedaran tallats al trànsit el carrer Major, la plaça del Poble i el carrer Sant Antoni, amb motiu de la ballada de sardanes i el vermut popular.

    La parada del bus urbà del carrer Major s'efectuarà a la cruïlla amb la carretera de Cornella a Fogars de Tordera.

  • Dissabte, 23 de gener: de les 6 a les 15h, amb motiu de la Baixada de carretons, que se celebrarà entre el carrer Escoles (aparcament de l'escola Sant Jordi) i la riera del Gorg, hi haurà afectacions de trànsit als carrers Escoles, Ps. dels Rosers, Arboç, Romaní, Ginesta, de la Mongia, Av. Països Catalans, de Baix i Sant Antoni. Els talls de trànsit seran parcials i afectaran principalment l'accés d'entrada i/o sortida als carrers relacionats abans. La policia Local, en tots els casos, ha establert accessos alternatius que ja han estat comunicats als veïns afectats i que seran degudament senyalitzats.

    Pel que fa al bus urbà, quedaran fora de servei les parades del carrer Romaní i del Centre Cívic El Gorg. Us recordem que les parades més properes les trobareu al carrer Mn. Jacint Verdaguer i al carrer Sant Antoni.

  • Diumenge, 24 de gener: a partir de les 11h s'efectuaran talls puntuals (alguns d´ells de certa durada, entre mitja hora i una hora) a la riera del Gorg, els carrers Major i Sant Antoni i la carretera de Cornellà a Fogars de Tordera, amb motiu de la celebració de la Trobada de gegants i capgrossos. 

    El bus urbà, en el mateix tram horari, també es pot veure afectat i registrar demores, tot i que cap parada quedarà fora de servei.


OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 21.01.2010
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^