www.svmontalt.cat
La representació es durà a terme el dia 7 de febrer de 2010

Aquest any, per motius aliens a l'Agrupació Teatral Emled, aquesta entitat no farà les habituals representacions teatrals que, des de l'any 2003, ve portant a terme dins del programa festiu de la Festa Major.

Tanmateix i amb l'objectiu que la ciutadania de Sant Vicenç pugui gaudir d'uns dies de teatre, l'Agrupació en col•laboració amb l'Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt, ha programat la representació de dues obres, la primera de les quals es va posar en escena el passat 31 de gener, i una segona que s´escenificarà el dia 7 de febrer.

Màscares de teatreL´Agrupació Teatral EMLED en col·laboració amb l´Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt ha programat, en el marc de la Festa Major 2010, una representació de l'obra “Els hereus”, original d´Alain Krief. La cita és per diumenge, 7 de febrer a les 6 de la tarda, al Centre Cívic El Gorg. Els pilars d´aquest espectacle, que anirà a càrrec del Grup de Teatre de la Companyia Inestable, de Sant Andreu de Llavaneres, son l´humor i el cinisme. La comèdia, basada en un seguit d´embolics a l´entorn d´una herència, ens mostra fins on pot arribar la cobdícia d´una família.
Les entrades numerades es posaran a la venda al preu de 5 euros, els dies 1, 2 i 3 de febrer, de 10 a 13h a la consergeria del Centre Cívic, i també es podran adquirir el mateix dia 7 de febrer, una hora abans de la representació.

Publicat el 25.01.2010