X
Brigada Jove 2024
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Sant Vicenç acull unes jornades sobre controls preventius de trànsit
Jornades informatives policiaProp de 70 agents i comandaments de les policies locals de Sant Vicenç de Montalt, Argentona, Cabrera de Mar, Caldes d´Estrac i Sant Andreu de Llavaneres i dels Mossos d´Esquadra de Mataró han participat en unes jornades organitzades amb l'objectiu d´intercanviar informació, tècniques i experiències en matèria de controls preventius d´alcoholèmia i drogues. Les jornades, que van arrencar ahir, dimarts 16 de febrer, i han finalitzat aquest migdia, s´han dut a terme al Centre Cívic El Gorg de Sant Vicenç de Montalt i han comptat amb l'assistència de l'alcalde de la vila, Miquel Àngel Martínez i Camarasa.

Recordar que la coordinació i el desenvolupament dels controls preventius en matèria de seguretat viària, mitjançant les proves d´alcoholèmia, és una de les tasques de prevenció que impulsen les policies locals de Les 3 Viles. En aquest sentit, els tres consistoris han adquirit un etilòmetre de precisió que permetrà als cossos de seguretat  dels tres municipis efectuar controls d´alcoholèmia preventius i també als conductors que facin infraccions greus i als implicats en els accidents de trànsit als respectius nuclis urbans.


Aquest nou aparell, adquirit en el marc del conveni de col·laboració de Les 3 Viles, serveix per calcular els mil·ligrams d'etanol en aire espirat. Així, els agents de les tres policies locals disposaran d'un aparell que seguint amb els criteris establerts pel Servei Català de Trànsit farà possible complir amb les competències que corresponen a una Policia Local en matèria de control de trànsit dins el casc urbà. Tanmateix, l'etilòmetre permetrà incrementar els controls d'alcoholèmia per prevenir i conscienciar a la ciutadania en relació als efectes negatius del consum d'alcohol a l'hora de conduir.
OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 17.02.2010
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^