Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt

Cercar
Instagram
Youtube
Facebook
Twitter
RSS
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Dimecres, 21 de Setembre, Presentació de la Programació Cultural 2005-2006
El Centre Cívic  “El Gorg” serà l'escenari de la presentació de la programació cultural 2005-2006  de l´Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt. L'objectiu de la Regidoria de Cultura és dinamitzar aquest equipament municipal amb la realització als diferents espais, tallers i aules de la majoria d´actes  culturals i lúdics programats per aquesta temporada.
Centre Cívic El Gorg Dimecres vinent, 21 de setembre, tindrà lloc la presentació de la programació cultural 2005-2006 de l' Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt, en un acte que se celebrarà al Centre Cívic  a partir de les 20:00 hores i que comptarà amb la presència de l´alcalde, Lluís Bisbal i del regidor de Cultura, Òscar Fernández.

En aquest acte està previst donar a conèixer la programació cultural i lúdica que es realitzarà al municipi durant el període 2005-2006. L´oferta, dissenyada per la regidoria de Cultura, abasta un ampli ventall de propostes que busquen  satisfer les demandes de la població, facilitar l´accés a la cultura de tota la ciutadania i  posar a l´abast dels convilatans els equipaments culturals municipals, mitjançant la realització als diferents espais, tallers i aules d´una àmplia oferta de cursets, tallers, recitals de poesia, projeccions, espectacles, ludoteca,etc.


Durant el decurs de l´acte es realitzarà una visita guiada per donar a conèixer els diefrents espais i equipaments del Centre Cívic “El Gorg”, espai cultural emblemàtic que s´ha convertit en l´autèntic pulmó social i cultural de Sant Vicenç de Montalt, i que ha esdevingut un lloc de referència pels veïns, entitats i associacions  del municipi.

En acabar l´acte s´oferirà una copa de cava als assistents.

Publicat el 15.09.2005
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^