Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt

Cercar
Instagram
Youtube
Facebook
Twitter
RSS
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Tallers de la Memòria adreçats a la gent gran
Imatge d'home rumiantAmb els anys, a poc a poc, anem perdent la memòria. Entrenar la memòria per prevenir la pèrdua progressiva de la capacitat de recordar, es l'objectiu principal dels tallers que l'Àrea de Serveis Socials de l'Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt ofereix a la gent gran de Sant Vicenç. Els tallers van adreçats sobretot  a persones grans; l´edat dels participants és flexible  i poden incorporar-se persones a partir dels 60 anys. És requisit imprescindible que la persona no pateixi deteriorament cognitiu, ni cap trastorn greu  de la memòria per patologia o lesió cerebral específica.

Els tallers començaran el dia 26 de maig i les preinscripcions es faran el 12, 17 i 19 de maig, d´11:00 a 13:00, al Centre Cívic El Gorg.


Els tallers de la Memòria tindran una durada de tres mesos, amb una sessió setmanal d´una hora i mitja, i seran impartits per la treballadora familiar dels Serveis Socials de Base, Rocio Fernández, a la Residència La Marina. 

Els tallers, que són totalment gratuïts, pretenen millorar la qualitat de vida de la gent gran a través de la intervenció en diferents aspectes:

  • Treballar directament el dèficit de memòria
  • Fomentar les relacions socials
  • Reduir l´ansietat que provoca la percepció de pèrdua de memòria
Les persones de més de 60 anys que hi puguin estar interessades poden adreçar-se als Serveis Socials de Base de Sant Vicenç, telèfon de contacte: 93 791 21 00 (Rocio Fernández)

Publicat el 08.05.2006
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^