X
Sant Jordi 2024
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
L´escola Sot del Camp, d´aniversari!

Escola Sot del CampEnguany,el CEIP Sot del Camp celebra el 5è aniversari del naixement de l´escola, i per celebrar-ho han organitzat un seguit d´actes que s´allargaran fins al proper mes de juny.  El tret de sortida es donarà el dia 15 d´abril amb la xerrada “Quin a educació volem, quina educació necessitem”, que anirà a càrrec d´en Joan Subirats, doctor de Ciències Econòmiques per la Universitat de Barcelona i, en l´actualitat, catedràtic de Ciències Polítiques a la Universitat Autònoma de Barcelona. La cita és a 2/4 de 9 del vespre a la biblioteca de l´escola.


Aquest mateix mes d´abril, coincidint amb la Diada de Sant Jordi, a banda de les activitats pròpies d´aquesta jornada festiva (lliurament de premis dels jocs florals de l´escola, representació de la llegenda de Sant Jordi, venda de roses i coques, etc.) el Sot del Camp obrirà les seves portes perquè tothom que ho vulgui pugui gaudir de l´exposició Cinc anys d´història a l´escola”, una mostra que ens convida a conèixer com han estat aquests darrers cinc anys, compartint somnis, somriures i alegries, i alguna vegada plors i tristeses. Cinc anys creixent, cinc anys construint. L´Exposició s´inaugurarà a les 5 de la tarda.

Al mes de maig, l´escola celebrarà una jornada lúdico-esportiva, sota el títol “Tots participem, tots juguem”. Les activitats arrencaran a 2/4 de 10 del matí amb una caminada pels voltants de Sant Vicenç. En tornar a l´escola, cap a les 11 del matí, hi haurà jocs al pati i ja per acabar, cap a 2/4 d´1 del migdia, tothom a ballar amb un master-class de dansa.

El teló dels actes programats amb motiu del 5è aniversari del CEIP Sot del Camp caurà finalment el dia 4 de juny a la tarda, quan mestres, alumnes i famílies s´apleguin a les instal·lacions de l'escola per celebrar la Festa de fi de curs.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 12.04.2010
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^