www.svmontalt.cat

Programa d'intervenció socialEl Centre Cívic El Gorg acollirà el proper 19 de maig la I Jornada “El benestar infantil: un compromís de tots i totes”, que organitza la Regidoria de Benestar Social amb l´objectiu de donar elements comuns a tots els professionals de la comarca del Maresme que treballen en l´àmbit de la infància i l´adolescència.

La jornada formativa arrencarà a 2/4 de 10 del matí i s´allargarà fins a 2/4 de 3 de la tarda. Les dues ponències de la sessió aniran a càrrec de Jorge Barudy Labrin, neuropsiquiatra infantil i terapeuta familiar. El Dr. Barudy és fundador i director dels centres EXIL ( Centre mèdic psicosocial per a exiliats i víctimes de la violència ) de Barcelona i de Brussel·les, i ha publicat diversos llibres sobre la problemàtica del maltractament infantil.

La jornada és gratuïta per als professionals que desenvolupen la seva tasca amb infants i adolescents a Sant Vicenç de Montalt. Els professionals de la resta de municipis del Maresme hauran d´abonar 10 euros en concepte d´inscripció. El pagament s´ha de realitzar mitjançant ingrés o transferència al compte 2042 0059 46 3110000041

Per poder assistir a la jornada cal enviar el full d´inscripció juntament amb el comprovant de pagament (sermpre que s'escaigui l'abonament de la inscripció) al número de fax 93 791 21 00. S´acceptaran inscripcions fins al 13 de maig.


Per a més informació podeu contactar amb els Serveis Socials de l'Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt a través del número de telèfon 93 791 17 49 (Nathalie Coma, educadora social).

 

Díptic jornada benestar infantil

Podeu llegir-ne més detalls en aquest document adjunt.

Fitxer: Diptic_Jornada_El_Benestar_Infantil.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 2
Mida: 606.26 kB

Publicat el 13.05.2010