www.svmontalt.cat
Es tallarÓ la carretera N-II de les 6.30 i les 15.30 hores

2n Half Clallenge Barcelona-MaresmeEl diumenge 16 de maig, el Maresme celebra la segona Half Challenge Costa de Barcelona - Maresme. Es tracta d'una triatlˇ internacional, una prova esportiva de mitjana distÓncia que aplegarÓ mÚs d'un miler d'atletes d'arreu.

La mitja Challenge consta de tres modalitats esportives. Els participants hauran de nedar 1,9 quil˛metres, fer 90 quil˛metres en bicicleta i cˇrrer 21 quil˛metres a peu. Com que la prova de bicicleta passarÓ pel tram de carretera N-II a Sant Vicenš, aquesta via quedarÓ tallada al trÓnsit durant 9 hores, com ja va passar l'any passat. AixÝ doncs, l'Ajuntament vol fer Ŕmfasi a la poblaciˇ en el fet que la carretera N-II estarÓ tallada al trÓnsit des de les 6.30 hores i fins les 15.30 hores.

A mÚs a mÚs de Sant Vicenš, es veuran afectades les poblacions ve´nes de: Matarˇ, Sant Andreu de Llavaneres, Caldes d┤Estrac, Arenys de Mar, Canet de Mar, Sant Pol, Calella, Pineda i Santa Susanna.

AixÝ doncs, diumenge 16 de maig, entre dos quarts de set del matÝ i dos quarts de quatre de la tarda, en cap cas es podrÓ circular per la carretera N-II. Tots els vehicles que poden circular per l'autopista, seran desviats cap a la C-32. Els que no (ciclomotors, cotxes sense carnet, maquinÓria ...) no podran circular.  De retruc, i mentre estigui tallada la N-II, l'autopista serÓ gratu´ta per als usuaris i usuÓries, ja que el cost dels peatges el costejaran el Consell Comarcal del Maresme i l'Ajuntament de Calella, tal com va passar durant la primera ediciˇ del triatlˇ.

A l'octubre Ús previst que es faci, tambÚ com l'any passat, la Challenge Costa de Barcelona - Maresme. SerÓ una triatlˇ completa que tambÚ passarÓ per Sant Vicenš.

Al web del Consell Comarcal del Maresme, trobareu tota la informaciˇ.

Publicat el 10.05.2010