X
Sant Jordi 2024
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
La nova deixalleria mancomunada de "Les 3 viles" ja dóna servei a Sant Vicenç, Llavaneres i Caldes

La nova deixalleria de Les 3 viles ha obert les portes al polígon industrial de Llavaneres. Compta amb un accés molt fàcil i és més gran. L'equipament es va inaugurar dissabte 15 de maig.

Inauguració deixalleriaInauguració deixalleria


A la deixalleria nova, que s'ha finançat amb una subvenció de l'Agència Catalana de Residus de la Generalitat que ha cobert el 50% del cost del projecte, es podrà recollir un volum de residus més gran: la parcel·la on s'ha construït té més de 1.000 m2 i és un equipament més còmode, ja que s'hi han instal·lat uns molls de descàrrega que faciliten l'abocament dels residus als diferents contenidors. L'antiga deixalleria mancomunada havia quedat obsoleta i la ubicació al torrent de les Bruixes la feia poc còmoda per als usuaris a causa de la mala comunicació.

Inauguració deixalleriaInauguració deixalleria


L'equipament es va inaugurar dissabte 15 de maig, a les dotze del migdia, amb la presència dels alcaldes de Les 3 viles, Miquel Àngel Martínez i Camarasa, de Sant Vicenç, Bernat Graupera, de Llavaneres, i Joaquim Arnó, de Caldes d'Estrac, i regidors de les corporacions. Els assistents a l'acte van ser obsequiats amb un bidó de recollida d'oli domèstic. Amb aquest equipament, Sant Vicenç, Llavaneres i Caldes confien poder reimpulsar el servei, que es completa amb la deixalleria mòbil que setmanalment visita diferents punts de tots tres municipis per facilitar la col·laboració de veïns amb dificultats per a desplaçar-se.

Inauguració deixalleria


Horari de la nova deixalleria de Les 3 Viles
De dimarts a dissabte, de 9 a 13 i de 17 a 20 hores
Diumenges, de 9 a 14 hores
Dilluns tancat

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 20.05.2010
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^