Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt

Cercar
Instagram
Youtube
Facebook
Twitter
RSS
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Els Tallers de Psicomotricitat: Un nou Servei Educatiu
Imatge inexistent - Imatge inexistentLa Regidoria d'Educació, mitjançant l'Escola Bressol Municipal, posarà en marxa a partir d'aquest mes d'octubre els Tallers de Psicomotricitat per a infants de 0-3 anys. Aquest és un nou servei  educatiu que s'ofereix als pares i mares per donar suport complementari al desenvolupament integral dels seus fills.

L'espai psicomotor vol facilitar l'expressió de la totalitat de la persona, i donar resposta a l'evolució de les diferents dimensions (cognitiva, afectiva, relacional, social...) en el creixement de l'infant, en una etapa de la seva vida en què tot succeix a través del moviment i de l'acció.

Si teniu curiositat per saber més coses d'aixó tant important per als vostres fills que en diem psicomotricitat, el proper dimarts dia 11, a les 19h, al Centre Cívic, el psicòleg i psicomotricista Joaquim Serrabona i Mas ens presentarà el nou espai i les línies de treball que es seguiran en els tallers.

Si us heu inscrit al taller, no hi falteu. Però, si no us heu inscrit, no us ho deixeu perdre, tampoc: segur que descobrireu aspectes molt interessants del desenvolupament dels vostres fills.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Informació relacionada
Dissabte, 10 de desembre de 2005
Dijous, 24 de novembre de 2005
Divendres, 18 de novembre de 2005
Dimecres, 16 de novembre de 2005
Divendres, 11 de novembre de 2005
Dimecres, 19 d'octubre de 2005
Dijous, 6 d'octubre de 2005
Dijous, 28 de juliol de 2005
Publicat el 07.10.2005
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^