X
Sant Jordi 2024
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Una delegació santvicentina participa a Taradell en els actes de commemoració dels 25 anys de la primera ascensió catalana a l'Everest

Pedro Curado, portador de gegants invidentDissabte 25 d´agost, una delegació santvicentina, encapçalada per l´alcalde, Miquel Àngel Martínez i Camarasa, visitarà Taradell per participar en els actes de commemoració del 25è aniversari de la primera ascensió catalana a l´Everest que van protagonitzar Òscar Cadiach, Toni Sors i Carles Vallès, a més dels xerpes que els acompanyaven. L´alcalde, juntament amb el regidor de Cultura, Amadeu Clofent, i la regidora d´Educació, Ma. Lluïsa Grimal, acompanyaran la Colla de Geganters de Sant Vicenç que es convertiran en protagonistes destacats de la festa.

Tanmateix, l´Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt té previst un acte d´homenatge a l´alpinista santvicentí Toni Sors, que se celebrarà el proper 18 de setembre a partir de les 7 de la tarda. Els actes previstos, organitzats per l´Ajuntament, en col·laboració amb l´Associació Excursionista MontaTrek i la Colla de Geganters, començaran al Centre Cívic El Gorg amb l´estrena d´un audiovisual sobre la figura d´en Toni Sors i tindran continuïtat al pavelló, on es descobrirà una placa commemorativa. La Sra. Trini Ferrer, mare del desaparegut alpinista, serà la convidada d´honor d´una celebració que clourà, entre balls de gegants i un refrigeri popular, a l´Av. Toni Sors.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 27.08.2010
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^